Dauguma šeimininkų kepa bulves augaliniame aliejuje su svogūnais. Taip, tokiu būdu iškeptos bulvės tikrai skanios, bet ar kada pagalvojote, kad jos gali būti dar skanesnės?

REKLAMA

Šį kartą norime su jumis pasidalinti keliomis gudrybėmis, kurios užtikrins dar geresnį keptų bulvių skonį.

Sviestas

REKLAMA

Jei norite, kad keptos bulvės įgytų subtilų skonį ir aromatą, įdėkite gabalėlį sviesto. Kai kaitinsite aliejų, įdėkite ir šiek tiek sviesto: keptų bulvių skonis jus tikrai maloniai nustebins.

REKLAMA

Česnakas

Česnako aromatas  visuomet sužadina apetitą. Jei norite, kad keptos bulvės būtų dar skanesnės ir aromatingesnės, susmulkinkite 2 česnako skilteles, kurias įberkite likus 1-2 minutėms iki kepimo pabaigos.

REKLAMA

Citrina

REKLAMA

Galbūt tai skamba šie tiek keistai, tačiau citrina taip pat gali pagerinti keptų  bulvių skonį. Likus 1-2 minutėms iki kepimo pabaigos, įmaišykite šaukštą augalinio aliejaus, porą susmulkintų česnako skiltelių, pusantro šaukšto citrinos sulčių, šiek tiek druskos ir kitų mėgstamų prieskonių bei du šaukštus tarkuotos citrinos žievelės. Viską gerai išmaišykite. Paruošto patiekalo skonis bus tarsi aukščiausio lygio restorane!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].