Lašinių odelė yra kieta. Žinoma, šią produkto dalį galima gerokai suminkštinti ją stipriai susmulkinus arba labai ilgai verdant. Populiarus būdas panaudoti tokius likučius – pagaminti vyniotinį. Tačiau tokio patiekalo gamyba yra pernelyg ilgas ir varginantis procesas. Dėl šios priežasties daugelis virėjų odelę tiesiog išmeta į šiukšlių dėžę. Tačiau gudrios namų šeimininkės elgiasi kiek kitaip! Jos renka lašinių likučius ir deda juos į šaldiklį, o paskui naudoja gamindamos gardžius patiekalus.

REKLAMA

 Šaltiena iš odelių

REKLAMA

Kietos lašinių odelės pasižymi labai vertinga savybe – jose yra nemažai stingdančių medžiagų. Todėl kiaulių odelės yra puikus šaltienos ingredientas. Patiekalas bus gana tirštas, standus ir labai skanus.

Odelės balandėliams

REKLAMA

Jei virėjas nori pagaminti labai skanius įdarytus balandėlius, patartina į indą, kuriame bus ruošiamas patiekalas, įdėti kiaulienos odelių. Lašinių odelės turi būti sudėtos pačioje puodo apačioje. Sudėjus odelių sluoksnį, į indą taip pat įdėkite balandėlius su mėsos įdaru. Jei pasinaudosite šiuo puikiu patarimu, patiekalas bus neįtikėtinai gardus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].