Sunku rasti skanesnį, saldesnį ir mielesnį pyragų įdarą nei kremas. Šią burnoje tirpstančią masę dievina ir jauni, ir vyresni pyragų mėgėjai. Tačiau ilgai laikomo kremo konsistencija gali nuvilti šiuos gurmanus. Vietoj minkštos masės gaunama sukietėjusi ir nelabai skani.
Kremas taip pat gali sutirštėti netrukus po paruošimo, ypač jei virėjas suklydo nustatydamas ingredientų santykį.
Tačiau yra nedidelis patarimas, padėsiantis sugrąžinti šio gardumyno skonį.
Kaip atgaivinti gaminamą kremą
Masė turi būti sudėta į stiklinį indą. Po to talpyklą reikia sandariai uždaryti ir patalpinti į didesnį dubenį, pripildytą labai žemos temperatūros vandens. Kai tik bus aišku, kad indas ir jame esantis turinys pakankamai šalti, išimkite talpyklą ir stipriai suplakite. Tada kremą galėsite vėl sudėti į lėkštę. Mišinys vėl taps minkštas ir jį galėsite paversti pyragaičių įdaru. Eklerai su atnaujintu kremu bus tokie pat skanūs, kaip ir su šviežiu.