Net pati atsakingiausia ir labiausiai patyrusi namų šeimininkė ne visada gali būti viskam pasiruošusi. Jei, pavyzdžiui, turite greitai paruošti vakarienę visai šeimai, bet mėsa vis dar sušalusi, jums teks atidėti maisto ruošimo procesą arba bandyti gaminti kitą patiekalą. Tačiau yra išeitis ir iš šios nemalonios situacijos! Šiek tiek pasistengus, mėsą galėsite atitirpinti vos per 15 minučių.

REKLAMA

Tam net nereikės naudoti mikrobangų krosnelės.

REKLAMA

Į gilų dubenį reikės įpilti šilto vandens ir jame ištirpinti cukrų. Trijų valgomųjų šaukštų užteks pusantro litro vandens tūriui.

Tuomet mėsos gabalėlį tiesiog 15 minučių įdėkite į šį tirpalą. Po šio laiko produktas bus tokios konsistencijos, kad su juo bus gera ir patogu dirbti. Mėsa vis dar bus kieta, bet lengvai pjaustoma ir tinkama tolesniam apdorojimui.

REKLAMA

Šis atšildymo būdas neturės jokios įtakos produkto skoniui.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].