Dabar turiu receptus visoms progoms!

REKLAMA

Sudėtis:

  • 1 puodelis – kefyro
  • 0,5 puodelio – augalinio aliejaus
  • 1 maišelis (11 gramų) sausų mielių
  • 1 šaukštas druskos
  • 1 valgomasis šaukštas – cukraus,
  • 3 puodeliai miltų

Paruošimas:

Kefyrą sumaišykite su sviestu ir šiek tiek pašildykite, įpilkite druskos ir cukraus, išmaišykite miltus ir sumaišykite su mielėmis, palaipsniui supilkite kefyro mišinį ir sumaišykite tešlą, padenkite ir įkaitinkite 30 minučių.

Uždenkite kepimo skardą alyvuotu popieriumi, suformuokite bandeles, sudėkite juos ant kepimo skardos. Kol orkaitė įkaista. Aptepkite kepalus su kiaušiniu. Kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.

REKLAMA

Visiškai viską galima kepti iš šios tešlos: picas, pyragus, bandeles (į tešlą galima pridėti vanilės, šiek tiek daugiau cukraus ir šiek tiek ištirpinto margarino).

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].