Braškių derlių užšaldykite ir išsaugokite žiemai, kad jos išlaikytų savo aromatą ir skonį. Šio „YouTube“ kanalo vaizdo įrašo dėka net ir ne sezono metu galite turėti skanių braškių!

REKLAMA

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  1. Braškes gerai nuplaukite, pašalinkite kotelius ir leiskite joms nuvarvėti.

  1. Braškes supjaustykite mažesniais gabalėliais arba sutrinkite, ir į 1 kg braškių įberkite 100 g cukraus.

REKLAMA
  1. Kruopščiai sumaišykite braškes su cukrumi ir nedelsdami supilkite į šaldymo maišelius.

Savo nuožiūra pasirinkite maišelio tūrį ir jį užpildę, išstumkite iš jo kuo daugiau oro, kad maišeliai su braškėmis šaldiklyje neužimtų daug vietos.

REKLAMA
  1. Įdėkite į šaldiklį ir išsitraukite, kai tik jums reikės.

Taip užšaldytų braškių skonis yra kaip ką tik nuskintų!

REKLAMA

Skanaus!

Vaizdo medžiaga:

REKLAMA

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].