Ar pamiršote atšildyti mėsą, kurią valgysite vakarienei? Nenusiminkite, yra sprendimas!

REKLAMA

Pripildykite puodą vandeniu ir pakaitinkite iki maždaug 60 laipsnių temperatūros (puodo dugne turite matyti tik keletą mažų burbuliukų), išjunkite ugnį ir panardinkite mėsą, kaip parodyta vaizdo įraše. Maždaug po 10-13 minučių ji bus paruošta virti.  Žiūrėkite patys toliau pateiktame vaizdo įraše:

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].