Geriausias receptas!

REKLAMA

Ingredientai:

  • agurkai
  • žalumynai pagal skonį
  • česnakai
  • aitrieji pipirai

Paruošimas:

REKLAMA
  • Nuplaukite agurkus ir žalumynus.
  • Į indo dugną įdėkite žalumynus, keletą skiltelių česnako, krapų, petražolių, aitriųjų pipirų pagal skonį.
  • Užpilkite visą stiklainį agurkais.

  • Į vieną litrą šalto vandens dėkite 2 šaukštus druskos.
  • Ištirpinkite druską vandenyje ir užpilkite ant agurkų.
  • Pastatykite agurkų stiklainius į vėsią vietą 2,5 paros.
  • Galite valgyti tokius iš karto, tačiau norint išsaugoti ilgesniam laikui ir užkonservuoti, nupilkite sūrymą ir jį užvirkite.
  • Supilkite karštą sūrymą į stiklainius, užsukite dangtelius ir palikite atvėsti.
  • Kai atvės, sudėkite stiklainius į šaldytuvą. Po savaitės galėsite valgyti.

REKLAMA

Taip paruošti agurkai puikiai tiks kaip užkandis, padažams ar sriuboms ruošti.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].