Bulvės – vienas mėgstamiausių kiekvienos šeimininkės ingredientų.

REKLAMA

Jos yra paprastos ir nepretenzingos gaminant maistą, o patiekalai iš jų yra labai skanūs. 

REKLAMA

Bet neabejotinai kiekviena moteris prieina iki to momento, kai senieji receptai jau atsibodo, tačiau su naujais nesinori rizikuoti. 

REKLAMA

Mes paruošėme 5 nuostabius gyvenimo triukus, kurie leis bulvių patiekalams pamatyti naujomis spalvomis.

REKLAMA

Bulvių puodeliai

REKLAMA

Originalus ir tuo pačiu paprastas receptas, kurio paruošimas užtruks ne ilgiau kaip pusvalandį. 

REKLAMA

Pakanka sumaišyti atšaldytą bulvių košę, žalumynus, parmezaną ir prieskonius, sudėti į keksiukų formeles, apibarstyti čederiu ir kepti 30-35 minutes.

REKLAMA

Padažas

Pasirodo, kad po bulvių virimo likęs skystis gali būti naudojamas paruošiant skanų padažą. 

REKLAMA

Sumaišykite sultinį, šiek tiek vandens, likusio nuo bulvių, įberkite druskos ir pipirų. Jei jums nesinori skysto padažo – įpilkite kukurūzų krakmolo.

REKLAMA

Traškučiai

REKLAMA

Pakanka bulvę supjaustyti skiltelėmis, pabarstyti prieskoniais ir įdėti į mikrobangų krosnelę 2–5 minutėms.

REKLAMA

Skrudinta duona

Neįprastas ir sveikas užkandis gaminamas iš saldžiųjų bulvių. Būtina gerai nuplauti daržovę, supjaustyti į stačiakampius gabalėlius vidutinio storio. Tada dėkite į skrudintuvą.

REKLAMA

Vafliai

REKLAMA

Iš bulvių galite gaminti skanius vaflius tiek su sūriu, tiek su saldžiais įdarais. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.

REKLAMA

Kaip matote, vis dar yra daugybė patiekalų, kuriuos verta bandyti gaminti.

REKLAMA

Kokių jūs žinote neįprastų bulvių patiekalų?

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].