Sudėtis:

Kiaulienos faršas 800 g

REKLAMA

Malta vištiena 300 g

REKLAMA

Pienas 200 ml

REKLAMA

Duona 70 g

REKLAMA

Druska pagal skonį

REKLAMA

Juodieji pipirai (malti) pagal skonį

REKLAMA

Grietinė 200 ml

REKLAMA

Kiaušinių 2 vnt.

REKLAMA

Kietasis sūris 150 g

REKLAMA

Krapai pagal skonį

REKLAMA

Svogūnas 1vnt.

REKLAMA

Gaminimas:

Sumaišykite kiaulienos ir vištienos faršą, įdėkite pjaustytų svogūnų.

REKLAMA

Išmaišykite duoną, įpilkite 100 ml pieno, įdėkite į smulkintą mėsą.

REKLAMA

Likusią pieno dalį supilkite į mėsą, druską ir pipirus.

REKLAMA

Suformuokite obuolio dydžio kamuoliukus, viduryje padarykite duobutes ir padėkite ant  kepimo skardos. Sutepkite sūrį, sumaišykite su grietine, kiaušiniais ir smulkintomis krapais. Įdėkite į duobutę šį įdarą ir 25–30 minučių kepkite orkaitėje iki 200 laipsnių.

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].