Sudėtis:
Kiaulienos faršas 800 g
REKLAMA
Malta vištiena 300 g
REKLAMA
Pienas 200 ml
REKLAMA
Duona 70 g
REKLAMA
Druska pagal skonį
REKLAMA
Juodieji pipirai (malti) pagal skonį
REKLAMA
Grietinė 200 ml
REKLAMA
Kiaušinių 2 vnt.
REKLAMA
Kietasis sūris 150 g
REKLAMA
Krapai pagal skonį
REKLAMA
Svogūnas 1vnt.
REKLAMA
Gaminimas:
Sumaišykite kiaulienos ir vištienos faršą, įdėkite pjaustytų svogūnų.
REKLAMA
Išmaišykite duoną, įpilkite 100 ml pieno, įdėkite į smulkintą mėsą.
REKLAMA
Likusią pieno dalį supilkite į mėsą, druską ir pipirus.
REKLAMA
Suformuokite obuolio dydžio kamuoliukus, viduryje padarykite duobutes ir padėkite ant kepimo skardos. Sutepkite sūrį, sumaišykite su grietine, kiaušiniais ir smulkintomis krapais. Įdėkite į duobutę šį įdarą ir 25–30 minučių kepkite orkaitėje iki 200 laipsnių.
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].