Paslaptis atskleista! Sužinokite, kaip tinkamai supjaustyti ananasus

Ananasai nėra labiausiai paplitęs produktas virtuvėje. Bet bent per šventes ananasus patiekia beveik kiekvienuose namuose. Dėl mažo paplitimo nedaugelis žmonių žino, kaip tinkamai supjaustyti šį vaisių ir nulupti jam būdingą žievelę.

Pirma, nusipirktas ananasas turi būti sunokęs. Priešingu atveju skonis nebus saldžiarūgštis, o ananasų lupimas užtruks ilgai.

ananasus

Sunokusius ananasus galima nulupti rankomis.

Yra keli ananasų patiekimo būdai. Dažniausiai jis supjaustomas į apskritimus ar puslankius, tačiau su žieve tai padaryti gali būti sunku. Tiems, kurie nenori rimtai fiziškai apsikrauti, yra antrasis būdas.

Nupjovę viršų, turėsite rankiniu būdu padalinti ananasą į mažus gabalėlius. Kiekvienas gabalėlis yra paimamas ir atsargiai ištraukiamas.

Tokiu būdu ananasas yra padalinamas į miniatiūrinius daugiakampius, kuriuos galima gražiai išdėstyti ant lėkštės.

Naujienos Tavo el. pašte

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].