Pabandžiau pagal šį receptą paruošti bulvių patiekalą ir jis tikrai pasirodė labai skanus.

REKLAMA

Radau šį receptą „YouTube“ kanale ir rekomenduoju visiems jį išbandyti – gaunasi greitai paruošiamas ir labai skanus patiekalas!

Jums reikės:

REKLAMA
  • 2 vidutinių bulvių
  • 2 kiaušinių (baltymai ir tryniai turi būti atskirti)
  • Žiupsnelio petražolių ar žalių svogūnų laiškų
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus (10 ml)
  • 1 šaukšto (20 gramų) paprastų miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • Šaukštelio juodųjų pipirų

Kepimui:

  • 2 šaukštų aliejaus (20 ml)

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Bulves nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite su stambia tarka.

REKLAMA

Įdėkite bulves į šaltą vandenį ir palikite 10 minučių pabūti.

REKLAMA

Tuo tarpu smulkiai supjaustykite petražoles arba svogūnų laiškus.

REKLAMA

Nusausintas bulves sumaišykite su petražolėmis arba svogūno laiškais.

REKLAMA

Įberkite miltų, įpilkite aliejaus, druskos, prieskonių ir kiaušinių baltymų, o trynius atidėkite.

REKLAMA

Į keptuvę su įkaitintu aliejumi įdėkite bulvių mišinį – viduryje padarykite skylę (lizdo formos).

REKLAMA

Leiskite šiek tiek bulvėms apkepti ir į vidurį įdėkite kiaušinio trynį.

REKLAMA

Pirmiausia kepkite uždengę dangčiu iš vienos pusės, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės.

REKLAMA

REKLAMA

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].